Nije život Instagram, ali ga obožavamo i kliknemo na njega otprilike prvo kad ustanemo. Nije ni moja omiljena navika – priznajem, ali jeste ogromna doza inspiracije kada ga pravilno koristim. A to su najčešće nove ideje za fotke i putovanja!

U poslednjih 5 godina, najčešće sam posetila neko mesto na osnovu toga što sam videla kod nekog na Instagramu i hvala mu na tome.

Pogledi koji su vam najviše oduzeli dah u prethodnih 6 meseci – ako je sudeći po Instagram lajkovima, slede:

Instagramična mesta Rovinja

Svaki pedalj ovog mesta je slikabilan. Od šarmantnih vespica, preko marine sa čamcima, do kule starog grada i galebova. Omiljeno primorsko mesto mnogih Beograđana je baš Rovinj.

Preporuke za najukusnije pljukance sa tartufima u Istri i marketing konferenciju koju ne treba da propustiš sledeće godine pogledaj u sačuvanim story hajlajtsima OVDE.

Instagramična mesta Beča

Najlepši je u proleće, ali sadržaja ima za svako doba godine. Ovo su fotke koje su vam se najviše dopale.

Kako da isplaniraš putovanje u austrijsku prestonicu – saznaj OVDE.

Instagramična mesta Izraela

Zemlja koje me je oduševila raznolikošću predela i pejzažima. Izlazi 3 mora i ponosi se bogatom istorijom ali i nesvakidašnjim planinama i kanjonima. Ovo su vaši favoriti:

Kako da isplaniraš roadtrip i obiđeš Izrael od juga do severa, saznaj OVDE.

Instagramična mesta Slovenije

Jedina zemlja koja ima reč LJUBAV (sLOVEnia) u svom nazivu. Od Portoroža do Kranjske gore, najlepše fotke nastale su na Zelencima, Bledu i jezeru Jasna.

Gde pojesti dobre kremšnite, koje avanture ne treba propustiti i kako za 4 dana videti Sloveniju od mora do planina, saznaj OVDE.

Instagramični pogledi sa Himalaja

Do najlepših pogleda je najteže doći – ali vredi. Zemlja toplih ljudi, dirljivih osmeha, najčistijeg i najprašnjavijeg vazduha. Ovo su kadrovi koje su vam se najviše dopalo sa krova sveta:

Kako je izgledalo 10 dana pešačenja do Anapurna kampa, pročitaj u mojim beleškama iz dnevnika OVDE.

Želiš da imaš ovakve fotografije?

Saznaj kako u: 7 KORAKA DO LEPŠIH FOTOGRAFIJA SA PUTOVANJA

Kontaktiraj me da napravimo zajedno ovakve fotke za tvoj Instagram putem maila di.kocic@gmail.com ili Instagrama.

Radujem se hvatanju novih momenata!

0