Za dobrodošlicu, od mene jedan zagrljaj!

Vodim te na put… motivacije, središta sebe, nedosanjanih snova! Svratićemo do dalekih destinacija, popeti se do vrhova, ali i istraživati srce Srbije. Sa nepoznatim ljudima, u dobro poznatoj ekipi, ali i sami.

Kad naučimo da uživamo u sopstvenom društvu, više neće biti neophodan partner ili prijatelj da bismo otputovali, otišli na kurs ili posetili željeni restoran. Počećemo da biramo koga želimo gde da povedemo.

Ja sam Dijana. Avanturista nemirnog duha. Istraživač uvek u potrazi za izazovima.

Sa tobom ću deliti procese kroz koje prolazim ili sam prošla kako bih ti pomogla ako si u sličnim izazovima ili želiš da pomeriš svoje granice avanturističkim putovanjima i poduhvatima.

Dolazim iz jedne obične, skromne porodice i od malih nogu sam bila neobična okruženju u kojem sam živela. Obožavala sam (i i dalje obožavam da učim). Išla sam na takmičenja iz hemije, srpskog jezika, matematike, recitovanja. Vodila sam priredbe i radio stanicu. Svet oko sebe sam smatrala jako zanimljivim i uživala sam u isprobavanju svega na šta naiđem.

Intrigira me promena koju čovek prolazi sa svakim novim poduhvatom. I mentalno i fizički.

Tako sam i započela svoj blog. Sa željom da sebe izazovem da pišem, budem u kontaktu sa drugim ljudima koje zanimaju teme kao i mene.

Sve genijalne stvari i iskustva koja sam imala došla su iz radoznalosti i želje da svoje granice malo pomerim. Da vidim šta će mi to doneti. Gde će me odvesti.

Nadam se da će te inspirisati da ovaj životni vek koji ti je dat, iskoristiš da istražiš svoje potencijale i uživaš u kreaciji koje ti taj svet donosi.

Šta je ovde za tebe?

Daću sve od sebe da svoje znanje i iskustvo spakujem na zabavan, pregledan i slikovit način.

Hvala ti što si izdvojio/la vreme da se upoznamo, vrlo sam radoznala da čujem više o tebi! 

Priduži mi se u grupi:

  • #TravelMeetUp gde delimo iskustva i priče sa putovanja. Da saznaš kada je sledeće okupljanje, postani deo Facebook grupe OVDE.
  • #RastemoZajedno gde delimo ideje, iskustva i savete na temu ličnog razvoja.

Budimo u kontaktu:

Radujem se druženju 🙂

Ako te zanima moja formalna biografija, možeš je pronaći OVDE.

Ako želiš da ti jednom nedeljno šaljem sadržaj koji me je pokrenuo, inspirisao ili pružio nove uvide, prijavi se za MINI newsletter. Sanduče je privatna stvar i hvala ti na ukazanom poverenju.

Pričala sam o avanturama i putovanjima za:

RTS, Jutarnji program:

BN Televizija:

Netokracija.rs:

Ko su domaći travel blogeri i influenseri čije avanture pomno pratimo?

Lepota i zdravlje:

This slideshow requires JavaScript.

Dnevne novine Avaz:

This slideshow requires JavaScript.