Za dobrodošlicu, od mene jedan zagrljaj!

Vodim te na put… motivacije, središta sebe, nedosanjanih snova! Svratićemo do dalekih destinacija, popeti se do vrhova, ali i istraživati srce Srbije. Sa nepoznatim ljudima, u dobro poznatoj ekipi, ali i sami.

Kad naučimo da uživamo u sopstvenom društvu, više neće biti neophodan partner ili prijatelj da bismo otputovali, otišli na kurs ili posetili željeni restoran. Počećemo da biramo koga želimo gde da povedemo.

Ja sam Dijana. Avanturista nemirnog duha. Istraživač uvek u potrazi za izazovima.

Kao brend menadžer radim na razvoju strategija prema različitim ciljnim grupama, kreiranju marketinških planova i definisanju planova oglašavanja u jednoj od najinspirativnijih kompanija na svetu – onoj koja daje kriiila ljudima i idejama.

U slobodno vreme sam travel blogerka i kreator sadržaja.  Hobi mi je da kreiram fotografije, video klipove ili tekstove, kako za svoje mreže, tako i za kompanije i turističke organizacije. Zajedno pričamo priču o destinacijama, avanturama, novim ukusima i događajima.

Kao diplomirani menadžer FON-a, prihvatila sam se organizovanja mesečnog okupljanja #TravelMeetUp gde delimo iskustva i priče sa putovanja. Da saznaš kada je sledeći, postani deo Facebook grupe OVDE.

Šta je ovde za tebe?

Daću sve od sebe da svoje znanje i iskustvo spakujem na zabavan, pregledan i slikovit način.

Hvala ti što si izdvojio/la vreme da se upoznamo, vrlo sam radoznala da čujem više o tebi! 

Budimo u kontaktu:

Radujem se druženju 🙂

Ako želiš da ti jednom mesečno šaljem sadržaj koji me je pokrenuo, inspirisao ili pružio nove uvide, prijavi se za moj newsletter. Sanduče je privatna stvar i hvala ti na ukazanom poverenju.

Pričala sam o avanturama i putovanjima za:

RTS, Jutarnji program:

BN Televizija:

Netokracija.rs:

Ko su domaći travel blogeri i influenseri čije avanture pomno pratimo?

Lepota i zdravlje:

This slideshow requires JavaScript.

Dnevne novine Avaz:

This slideshow requires JavaScript.

Najnoviji videi:

Vodič kroz Šri Lanku

Vodič za Zvorničko jezero i prvi rafting

Rafting centar Drina-Tara